Tilmelding

Skal barnet følge konfirmationsforberedelsen ved Øsby Kirke og/eller konfirmeres i Øsby eller Aarø Kirker, bør nedenstående tilmeldingsformular benyttes.

Sidste frist for tilmelding er: 1. juni.

Mind gerne andre forældre til potentielle konfirmander om denne frist, når I møder dem.

Forberedelsen starter i begyndelsen af september, endelig dato bekendtgøres når skolerne har tilrettelagt deres skema.

Der vil blive et informationsmøde for forældre og konfirmander efter vores begyndergudstjeneste den 13. september kl. 10.30, hvor der fortælles om det videre forløb. Konfirmanderne og deres forældre er velkommen til begyndergudstjenesten, som indfører overordnet i, hvordan en gudstjeneste ”fungerer”.

Konfirmandtilmelding
Klik her for at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med NemID. Du kan tilmelde dit barn indtil 1. juni.

Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen. Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten.

Hvis du ønsker at tilmelde dit barn senere, eller har brug for hjælp, så kontakt sognepræsten Peder Kristiansen via sikker henvendelse med NemID her.

Foreløbigt tilmeldte ...

... til konf.forberedelse i Øsby 2019-20:

Mathilde Marie Gregersen

Signe Blom

Thue Finnerup Slot

Gustav Kongsted Snedker

Andreas Skøtt Rosendahl Petersen

Mathilde Kruse Østergaard

Mathilde Krogh Jakobsen

Emily Elida Fabricius Mønsted

Freja Harsdorf Jensen

Jonas Reinholt Olling