Konfirmandforløb ved Øsby og Aarø Kirker

Kære forældre og vordende konfirmander

I 8. klasse tilbydes der konfirmationsforberedelse (i 7. klasse for elever på Dannevirke-skolen). Derfor er det tid til at indmelde jeres barn til konfirmationsforberedelse, hvis I ønsker jeres barn konfirmeret.

Desværre kan der endnu ikke udmeldes noget andet om konfirmationsforberedelsen i Øsby Sogn end, at den formentligt kommer til finde steder om torsdagen i Øsby Kirkehus på Øsby Kirkevej 7 og i Øsby Kirke.

For at konfirmanderne er sikret skolefri i pågældende tidrum, koordineres tidspunktet for konfirmationsforberedelsen med Sdr. Otting Skole, hvor størstedelen af Øsby-konfirmanderne som regel går. Der koordineres i udgangspunktet ikke med Realskolen eller andre skoler, men hvis I henvender jer til mig personligt på PEKR@KM.DK i god tid, inden skoleskemaerne for næste skoleår lægges, gør jeg gerne en indsats for at koordinere med jeres skole også.

Konfirmationsdatoen er fast på Store Bededag i Øsby og på Aarø søndagen umiddelbart efter. Klik her for at se datoerne.

Vælg underside her til venstre.

Foreløbigt tilmeldte ...

... til konf.forberedelse i Øsby 2018-19:

Ida Kragh Diekmann

Mikaela Ssemwanga Nielsen

Malene Aarø Bruun

Kristoffer List

Kasper Gøttig Friis Hansen

Viktor Hjort Jakobsen

Oscar Jørgensen Bruhn

Sandra Bettina Paulsen

Jennifer Bettina Paulsen

Jeppe Jørgensen Friis