Børnekonfirmandforløb ved Øsby og Aarø Kirker

Børnekonfirmand er for 3. klasse, og det er en sjov og spændende måde at lære mere om din kirke og kristendommen på. Vi leger og spiller og laver kreative ting. Forløbet strækker sig over ca. 8 uger med afsluttende børnekonfirmandgudstjeneste i slutningen af september / begyndelsen af oktober.

Se mere her.

Tilmelding via formularen her nedenfor.

Det er en stor hjælp for kommunikationen fra præst til forældre under forløbet, at den kan finde sted via mail. På den måde kan der gives direkte beskeder til hele forældregruppen ved hjælp af fælles-mails. Har du/I ikke allerede en mail-adresse, kan jeg varmt anbefale Gmail.com, som er gratis og meget brugervenligt.
*Gives der tilladelse til, at børnekonfirmanden PÅ EGET ANSVAR kommer en tur med op i Øsby Kirkes tårn?
*Må børnekonfirmandens navn og billede offentliggøres på kirkens hjemmeside, Facebook-side og/eller i sognebladet?
Angivelse af barnets cpr-nummer fungerer her som underskrift på ovenstående tilmeldings rigtighed.

Billeder fra børnekonfirmandgudstjenesten oktober 2012